Catégorie:
Ingrédients
Pour 0 personnes ()
Recipe
- 800 gr de côtes de bette
- 0.5 litre d'eau
- 1 1à 2 c.s de lait
- 0.5 c.c de sel
Difficulté
Coût
Coût
Préparation de la recette Cuisson des côtes de bette
- Couper la base, effiler, laver puis couper en tronçons.
- Cuisson environ 30 à 40 minutes
- Egoutter les côtes, on peut ajouter une noisette de beurre à ce moment là.
Avis
Grazi for manikg it nice and EZ. - Lettice
I found just what I was needed, and it was ennintaeritg! http://seffvccxk.com [url=http://wazyggrrit...
Lire la suite >> - Lynda
And I thought I was the sensible one. Thanks for setting me sthtigra. - Jailen
Taking the overeivw, this post is first class - Beyonce
Yes, always deal with pepole not corporations/businesses. There's nothing worse than contacting diff...
Lire la suite >> - Singduekawasan
I'm with you!My biggest one is the RSS butotn and not giving me option to subscribe how I want to ...
Lire la suite >> - Luri
I apertciape you taking to time to contribute That's very helpful. http://kedkrfmniu.com [url=http:/...
Lire la suite >> - Imam
I really like your blog.. very nice coolrs & theme. Did youcreate this website yourself or did y...
Lire la suite >> - Lamyae
Le contenu des avis est sous la resnopsabilit de leurs auteurs, l' quipe du site n'est pas responsa...
Lire la suite >> - Santa